Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Του έστησε φονική ενέδρα μέσω Facebook!




Η παθολογική ζήλια ήταν αυτό που όχι μόνο όπλισε το χέρι ενός νεαρού και δολοφόνησε άγρια τον φερόμενο φίλο της πρώην κοπέλας του, αλλά τόλμησε και του έστησε ενέδρα μέσω Facebook!

Το έγκλημα διαπράχθηκε το περασμένο έτος, το Μάιο του 2010 με θύμα έναν 29χρονο Έλληνα το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στο 40ο χλμ. της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο Κορωπί.
Δράστης είναι ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και συνεργοί του μια 23χρονη και δυο νεαροί ομοεθνείς του.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η παθολογική ζήλια για την πρώην φίλη του, με την οποία θεωρούσε ότι το θύμα είχε συνάψει ερωτική σχέση.

Για τον λόγο αυτό, ο δράστης με τη βοήθεια της 23χρονης δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) με σκοπό να εξαπατήσει το θύμα και να το παρασύρει σε συνάντηση σε κάποια ερημική τοποθεσία.

Έτσι, η νεαρή κανόνισε το ραντεβού με το θύμα στο σημείο της δολοφονίας και όταν αυτός έφτασε με το αυτοκίνητό του, ο δράστης που τον ανέμενε τον πυροβόλησε επανειλημμένως, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ένα χρόνο αργότερα, ο 26χρονος εντοπίστηκε σε παραλία του Αλίμου ενώ στη θεά των αστυνομικών ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει κολυμπώντας στη θάλασσα. Τον ακολούθησαν όμως οι Αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.