Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Aρχισε το... σόου ο Μουρίνιο


Λίγες ώρες απομένουν για το El Clasico ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να κάνει την πρώτη κίνηση εντυπώσεων, καθώς αρνήθηκε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.
Ο Μουρίνιο κατάφερε για μία ακόμη φορά να δημιουργήσει αντιδράσεις, λίγες μόλις ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι. Ο πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει το παρών στη συνέντευξη Τύπου, καθώς όπως έγινε γνωστό προτιμά να ασχοληθεί με... αγωνιστικά θέματα.
Αυτή είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που ο Μουρίνιο παίρνει τη συγκεκριμένη απόφαση και είναι ο μόνος προπονητής της Ρεάλ που έχει αρνηθεί να κάνει δηλώσεις πριν από ντέρμπι με τη μεγάλη της αντίπαλο, Μπαρτσελόνα.
Ετσι, τη θέση του θα πάρει ο βοηθός του, Αϊτορ Καράνκα, ο οποίος θα μιλήσει για το σαββατιάτικο (10/12) ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Στον ισπανικό Τύπο το... ντέρμπι έχει ήδη ξεκινήσει, με συγκρίσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και δηλώσεις, τόσο από την πλευρά της Βασίλισσας, όσο και από αυτή της Μπάρτσα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου