Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Hiphop For a Reason | ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ | Βόλτα ενεργοποίησης Πεμπτη 2/2/12





Με αφορμή τις άσχημες καιρικές συνθήκες (κακώς βέβαια περιμέναμε αυτή την αφορμή) το "Hip Hop for a Reason" και το "Seven Sins Club" παίρνουν την πρωτοβουλία και σας καλούν την Πέμπτη στις 16.00 το απόγευμα στην Πλατεία Μοναστηρακίου (έξω απ' το σταθμό του ηλεκτρικού) για μια βόλτα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των συμπολιτών μας.

  Μαζευόμαστε κατά παρέες βολτάρουμε γύρω από το κέντρο της Αθήνας ψάχνοντας για άστεγους που χρήζουν βοηθείας και ενημερώνοντας τα αρμόδια κέντρα στέγασης. Καλούμε επιχειρήσεις και πολίτες να συμμετέχουν ενεργά, να ευαισθητοποιηθούν σχετικά για να προσφέρει όπως μπορεί ο καθένας στον κοινό σκοπό.

Το "Seven Sins Club" θα μας προμηθεύσει με flyers όπου θα έχουν τα τηλέφωνα των κέντρων στέγασης και βοήθειας και κατά την διάρκεια της βόλτας θα τα μοιράσουμε, στην προσπάθεια να ενεργοποιήσουμε τους συμπολίτες μας, έτσι ώστε να σταματήσουν να ζουν στον μικρόκοσμο τους και να τείνουν ένα χέρι βοηθείας στον συνάνθρωπο που μας έχει ανάγκη...

Απαιτούμε:
..ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ..

Στην παρέα θα υπάρχουν hip hop καλλιτέχνες που θα δώσουν το παράδειγμα τους, για να αποδείξουν πως η κουλτούρα αυτή δεν βασίζεται μόνο στα λόγια, αλλά εμπεριέχει και πράξεις!

Τηλ. Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης
210 5246515
210 5246516
1960

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977 168 351




1 σχόλιο: