Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΙΚΕ ART EXHIBITION VOL2! (14-16/9) @ TΕΧΝΟΠΟΛΙΣ


 

“BIKEART EXHIBITION vol2”
14-16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
 
BIKEART.GR x ATHENSBIKEFESTIVAL / ΤΕΧΝΟΠΟΛΙ, ΑΘΗΝΑ
Κτίριο Δ12 «Νίκος Γκάτσος» / 10.00π.μ.-10.00μ.μ.
 
Το “BikeArt.Gr” παρουσιάζει από τις 14 έως και 16 Σεπτεμβρίου 2012 την“BikeArt Exhibition Vol. 2” δίνοντας την πινελιά τέχνης στο “AthensBikeFestival”, από και για το ποδήλατο.
Φέτος υλοποιούμε τις κάτωθι δράσεις:

BikeArt Exhibition: Η γνωστή μας εικαστική έκθεση με τη συμμετοχή 25 επώνυμων καλλιτεχνών από την urbanart σκηνή της Ελλάδας. Συμμετέχουν οι: Apset, Boohaha, Billy Gee, Blaqk, Brain, Hct, Ino, Jola, Kez, Kροκο, Live2, Nade, Nastwo, Norzine, Orge, Poster, Prolekulture, Pupet, Raiden, Rtm, Sake, Same84, Senor, Sive, Stupid Greg, Taxis,Yoker & WD

BikeArt Collectible Exhibition: Μια παρουσίαση ανακατασκευασμένων συλλεκτικών παλιών ποδηλάτων από συλλέκτες δημιουργούς ανά την Ελλάδα. Συμμετέχουν: από τους Φίλους του Κλασικού Ποδηλάτου η ομάδα Zorzilia και ο Gpiter από την Αθήνα και το Ναύπλιο αντίστοιχα, από την ομάδα Λέσχη Κλασικού Ποδηλάτου Ελασσόνας ο Γιάννης Αμαραντίδης και ο συλλέκτης Δημήτρης. Μια πρώτη προσπάθεια για προβολή του έργου και της φιλοσοφίας των ανθρώπων του χώρου.

BikeArt Live mural ζωγραφική. Δημιουργία τοιχογραφίας σε επιφάνεια στο χώρο του φεστιβάλ από τους καλλιτέχνες Kez, Same84 και…

BikeArt Exhibition Draw Bike: Στο χώρο της εικαστικής έκθεσης η εταιρεία “Μάγκλαρης και ΣΙΑ ΟΕ” παρουσιάζει το ποδήλατο Feather της Fuji και κληρώνει ένα για τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

BikeArt Collectible Draw Bike: Στο χώρο της έκθεσης των συλλεκτικών πδηλάτων η εταιρεία E-Bikes παρουσιάζει τα ποδήλατα Montague και Pashley το δεύτερο κληρώνεται στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα κληρωθούν και προϊόντα από τις εταιρείες Nutcase, Eastpak και Γιαννάτος-Bullet.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου